MBRdesign is een reclame- & ontwerpbureau dat is ontstaan uit een familiebedrijf. Met meer dan 20 jaar ervaring bent u bij ons op het juiste adres voor een compleet pakket aan diensten. In de loop der jaren hebben wij naast een grote klantenkring (van kleine zelfstandigen tot winkelcentra) ook een uitgebreid netwerk gecreëerd, waardoor wij u op alle disciplines van dienst kunnen zijn.

Een nieuwe website, webshop of professionele online banners met diverse thema’s kunnen wij snel en voordelig realiseren.

Grafisch Design

Een juiste uitstraling van je bedrijf en/of producten is van groot belang voor de herkenbaarheid. Een grafisch design biedt de mogelijkheid om op maat met klanten en relaties te communiceren. Bij MBRdesign ben je aan het juiste adres voor onder andere een huisstijl, logo, website, webshop, advertenties, brochures en outdoor advertising, allemaal ontworpen naar de wensen van de klant en een professioneel advies van ons.

Reclamedrukwerk

Voor het promoten van aanbiedingen, acties, evenementen etc. wordt buiten de digitale uitingen, reclamedrukwerk ingezet. Deze producten zoals: flyers, folders, posters, spandoeken, stickers en folies, maar ook draagtassen en relatiegeschenken, kunnen deel uit maken van de ‘perfecte mediamix’.

Handelsdrukwerk

De uitstraling van jouw bedrijf wordt onder meer door drukwerk gecommuniceerd. Het is daarom van belang dat visitekaartjes, enveloppen, briefpapier, facturen, offertemappen etc. er verzorgd en uniform uitzien. De eerste stap wordt gezet door in overleg tot een huisstijl te komen die het beste bij het bedrijf past.

Graag verwerken wij je persoonlijke wensen in een zakelijk toepasbare vorm. Vervolgens wordt er bepaald welke drukwerkvormen er voor het bedrijf van belang zijn.

Promotie & presentatie

Binnenkort een beurs of een presentatie of iets belangrijks te melden? Je pand of auto beletteren? MBRdesign is er voor al je presentatiemateriaal. Het wordt precies op maat en zo groot als u maar wilt ontworpen en geleverd. Voor bestaande systemen zijn de prints ook los te bestellen. Wij leveren o.a. spandoeken, beachflags, vlaggen, rolbanners, stoepborden, stickers/folie/magneetplaten.